torstai 11. lokakuuta 2012

Pussy Riot

Kommandopipot vs. Putin
Ei mikään ihme, että Putin voittaa feministit. Putin on mies ja Pussy Riot joukko idealistityttöjä. Kirkossa sekoilunko pitäisi tasavertaistaa sukupuolet? Häkki heilahti. Hölmöilyn avulla voi kyllä pyytää oikeuksia, mutta epäilen, että missään muuallakaan kyseinen tempaus ei johtaisi lakimuutoksiin tai presidentin eroon. Sitten vielä se musiikki.
Kaksi sähkökitaraa joiden piuhat on luultavasti työnnetty Leninin sieraimiin, yksi lippu ja 5 soittajaa ilman instrumentteja. Hieno orkesteri. Ehkä Putinkaan ei jaksa kuunnella ihan mitä tahansa paskaa. Pieni ote laulun sanoista: 

Страна идет, страна идет на улицы с дерзостью
Страна идет, страна идет прощаться с режимом,
Страна идет, страна идет феминистским клином
А Путин идет, Путин идет, прощаться скотом

Ihan kiva, mutta tuskin Madonnakaan kaikessa viisaudessaan mitään tuosta ymmärtää. Madonna ja muut tästä tapauksesta innostuneet artistit voivat varmasti ostaa rahalla oman sananvapautensa ja kansalaisoikeudet rikkailla ihmisillä nyt muutenkin on varmasti eri luokkaa kuin Venäläisillä opiskelijatytöillä. Joten eiköhän näillä kannanotoilla oteta vain ylimääräiset mediahuomiot omaan laariin. Putin pystyy kesyttämään siperiantiikerin pelkällä katseellaan, pikkukissat erivärisissä kommandopipoissa ei siis tuota suurempia ongelmia. Eli; jos te tytöt haluatte muutoksia, tehkää jotain mikä edes näyttää tai kuulostaa järkevältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti