sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Naamioituneet

Kuka käyttää naamiota?

Minä, näyttelijä, sotilas, urheilija, roisto, poliisi, muusikko, supersankari, show-painija, hammaslääkäri, hitsari, ninja, pikkulapsi... Kuka tahansa.

Miksi naamioita käytetään?

Yhtä monesta syystä kuin naamion käyttäjiäkin on, nyt ei jaksa luetella. Yhteisenä tavoitteena on kuitenkin naamion tuoma etu. Tilanteeseen sopivalla naamiolla selviydyt todennäköisesti tilanteesta paremmin kuin paljain kasvoin. Kuka haluaisi aina käyttää samoja kalsareita, samasta syystä myös naamaa on mukava vaihdella. En tarkoittanut, että naama alkaisi haista paskalta ilman naamaria, mutta vaihtaisit todennäköisesti myös kalsareita vaikka eivät hajuja keräisikään. Pukiessasi naamion saatat muuttua kestävämmäksi, kauniimmaksi, pelottavammaksi, itsevarmemmaksi, salaperäisemmäksi.. Omilla kasvoilla joudut olemaan oma itsesi, naamion kanssa voit olla mitä ikinä haluat.

Haluatko tietää kuka on naamion takana?

Aivan. Naamioituneen henkilöllisyys alkaa usein kiinnostamaan. Huomio kiinnittyy herkästi ihmisen kasvoihin ja kasvoista voikin päätellä ihmisestä paljon. Kun kohtaat naamioituneen, saatat hämmentyä, voit jopa olla aivan kusessa. Naamio on tehtävänsä suorittanut.

Put your masks on!
(Vittu, just huomasin et sunnuntaina ei oo pankit auki. Turha reissu.)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti